Eliksir mladosti za žene (recept)

Eliksir mladosti za žene (recept)

Sigurno ste primijetili da postoje žene koje izgledaju 10, 15 godina mlađe, a da se nisu podvrgle skupim estetskim zahvatima. Jedna od takvih mladolikih žena otkrila je tajnu svoje produžene mladosti. Ona tvrdi da joj se, nakon korištenja ovog eliksira, poboljšao vid, koža je postala glatka i elastična na cijelom tijelu, a kosa gušća.

Jeste li znali da postoje prirodne i efektivne metode pomlađivanja i da u stvari ne trebate koristiti skupe kozmetičke preparate i još skuplje kirurške zahvate?

Pomlađivanje lica, tijela i cijelog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih procedura. Najbolje je kombinirati različite metode pomlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate: pravilna prehrana, odgovarajuća tjelovježba, prirodna njega te emotivno i duhovno zadovoljstvo.

Sigurno ste primijetili da postoje žene koje izgledaju 10, 15 godina mlađe, a da se nisu podvrgle skupim estetskim zahvatima. Jedna od takvih mladolikih žena (gospođa je željela ostati anonimna) otkrila je tajnu svoje produžene mladosti za portal uspesnazena.com.

Ona tvrdi da joj se, nakon korištenja ovog eliksira, poboljšao vid (od dioptrije -3 na -1), koža je postala glatka i elastična na cijelom tijelu, a kosa gušća.

I što je najnevjerojatnija stvar – kosa, koja je počela sjediti, prestala je sjediti.

Eliksir mladosti – recept:

  • 100 ml svježeg lanenog ulja
  • 2 srednja neprskana limuna s korom
  • 1 velika glavica bijelog luka
  • 0,5 kg domaćeg meda

 

 

Priprema i korištenje:

Očišćeni bijeli luk, 1 neočišćen limun i 1 limun bez kore smiksajte u blenderu.

Samljevenu smjesu pomiješati sa medom, dodati laneno ulje i sve ponovo promiješati.

Smjesa se čuva u hladnjaku u zatvorenoj staklenoj tegli.

Konzumirati tri puta dnevno po 1 žlicu pola sata prije jela.

 

 

Na koji način ova smjesa pomlađuje organizam?

Laneno ulje je biljni hormon; lan sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9), i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovine masnoća sadržanih u lanu, čini alfalinolenska kiselina (omega-3) što laneno ulje čini najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina (dvostruko većim od ribljeg ulja).

Ulje lana je također najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidansa, što u kombinaciji sa limunom čisti jetru i žučne puteve.

Čista jetra je naš glavni generator mladosti!

Vitamin C iz limuna savršen je antioksidans, jača imunitet i krvne žile.

Bijeli luk čisti od parazita i čisti krvne žile, a med donosi nutrijente, odnosno mikroelemente u krv koji obnavljaju i pomlađuju cijeli organizam.

 

 

 

uspesnazena.com

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »