DOBRODOŠLI U HOROR ! OVO SU MASOVNI KOVID LOGORI U KINI! (VIDEO)

DOBRODOŠLI U HOROR ! OVO SU MASOVNI KOVID LOGORI U KINI! (VIDEO)

Odavno smo dokazali da su Covid karantini ili logori stvarnost i da to nije teorija zavere već još jedna mračna činjenica sa kojom se suočavaju mnogi ljudi širom sveta.

Od Nemačke, do Australije, Kanade pa sve do zemlje koja je začetnica masovne kontrole, Kine svakodnevno napreduju radovi u izgradnji kovid karantina.

Kao zemlja začetnica masovne kontrole i kao zemlja iz koje je potekla histerija koja traje već skoro dve godine “red” je i da ta zemlja ima najveće kampove za one za koje KKP smatra da treba da budu zatvoreni jer predstavljaju opasnost po javno zdravlje.

Ono što je vrlo problematično jeste, i to je uvek bio problem sa Kinom, kako doći do materijala i dokaza pošto je ta zemlja strogo zatvorena za slobodne informacije te propušta samo one informacije koje služe za masovnu propagandu.

Ipak, na društvenim mrežama pojavili su se video zapisi koji navodno prikazuju kako izgledaju kovid logori u Kini ali sa ljudima u njima.

Kako se da videti po snimcima, uslovi su više nego brutalni a radi svakodnevne kontrole i testiranja za koronavirus, zatvorenici ili kako se moderno danas kaže “pacijenti” moraju da gurnu glavu kroz male otvore kako bi im se uzeo bris.

Drugi video pokazuje kako KKP hrani pacijente koji borave u malim kućicama.

Čovečanstvo svakako srlja u provaliju i to svojom voljom. Zar ne?

 

 

nultatacka.rs

 2,393 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »