Dnevni horoskop za 29. juli 2020

Dnevni horoskop za 29. juli 2020

OVAN
POSAO: Danas očekujte mnogo bolji tretman od kolega. Ne dopuštajte jednoj Škorpiji da vam pokvari dan, jer uviđa bolje uslove rada kod vas.
LJUBAV: Na emotivnom planu možete da osjetite određenu dozu zamora. Poslušajte savjet iskusnijih ljudi naročito jedne Ribe kada su emocije u pitanju.
ZDRAVLJE: Bilo je i lošijih dana.

BIK
POSAO: Ukoliko ste spremni mnogo toga da postignete za kraće vrijeme ne odustajte od cilja. Ukoliko budete uvidjeli određenu prepreku, znajte da je bezopasna.
LJUBAV: Partner vam je okrenuo leđa i vi to ne možete da podnesete. Birate nešto bolji ambijent za sebe.
ZDRAVLJE: Manja nervoza.

 

 

 

 

BLIZANCI
POSAO: Sjajna prilika danas da proširite svoju poslovnu mogućnost. Ne otežavajte sebi poslovnu šansu, ako se bude uvidjela jača konkurencija.
LJUBAV: Pojačane emocije se naziru iz prostog razloga, jer vam venera pruža osjećaj sigurnosti i dovoljno dobar stav da nešto i realizujete na emotivnom planu, ukoliko ste sami.
ZDRAVLJE: Provjerite hormonski status.

 

 

 

RAK
POSAO: Kada je u pitanju porodični biznis, budite spremni na veća ulaganja ovaj put. Morate da osjetite veću satisfakciju ukoliko budete nekome pomogli.
LJUBAV: Ne otežavajte sebi stvari ukoliko partner bude uvidio da nemate namjeru da nešto konkretno uradite. Osjećate veći pritisak na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

 

 

 

 

LAV
POSAO: Vaša srčana priroda vas dovodi u stav lidera i tako ćete se postaviti. Ne želite nešto posebno da realizujete, ukoliko nemate saradnike, koji vas slijede.
LJUBAV: Ne otežavate put realizacije na ovom segmentu koliko se uviđa veća doza ega, koji ipak ne dozvoljava da se neke stvari konačno riješe mirnim putem. Partner je neumoljiv.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

 

 

 

 

DJEVICA
POSAO: Počastvovani ste onim što ste čuli od kolega. Stav da vrijedite vas podiže za nekoliko stepenika više. Ne odričete se ni dodatnih obaveza ovaj put.
LJUBAV: Koliko preferirate slobodne veze i ovaj put ćete imati priliku da sretnete osobu sličnog razmišljanja. Ne odgovara vam samo kliše od ranije. Skloni ste promjeni.
ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA
POSAO: Pojačana tenzija kod onih koji trenutno ne rade se pojačava. Preporučuje se da otputujete na kratko i zaboravite na trenutne probleme.
LJUBAV: U slučaju da ste sami i da se pojavi osoba možete da izvedete zaključak da ništa nije slučajno. Prihvatite izazov, koji vam se nudi.
ZDRAVLJE: Pojačana glavobolja.

 

 

 

 

ŠKORPIJA
POSAO: Učinićete mnogo toga da neke stvari promijenite na svom poslovnom segmentu iz nekog razloga koji je samo vama poznat. Pomalo ste tajanstveni.
LJUBAV: Isuviše ste rasijani i ne pokazujete dozu emocija koje vam se pružaju od strane partnera u toku dana. Želite slobodu.
ZDRAVLJE: Osjećate veliki pritisak.

 

 

 

 

STRIJELAC
POSAO: Imate pretenzije prema inostranstvu. Vaše zanimljive ideje su dovoljno primamljive i za tržište van vaše matične države.
LJUBAV: Volite da se postavite dosta zavodnički. Ukoliko vas interesuje jedan Jarac nećete imati dovoljno razloga za takvo ponašanje.
ZDRAVLJE: Pojačajte imunitet.

 

 

 

 

JARAC
POSAO: Vaša zaduženja traže malo fleksibilniji stav. Moraćete mnogo toga da rješavate na nivou dnevnih obaveza prije nego što krenete drugim putem.
LJUBAV: Osnova vaših emocija jeste stabilna veza kojoj stremite. Ne pokušavajte da se otvoreno postavljate kada se još nisu desili određeni aspekti.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

 

 

 

 

VODOLIJA
POSAO: Ne marite za ostale koliko vam je bitan napredak u karijeri. Isuviše ste inovativni za sredinu u kojoj provodite svoj radni dan.
LJUBAV: Osoba na koju često mislite, može da vam pruži malo više podrške, jer benefična energija venere je nešto što ste odavno čekali.
ZDRAVLJE: Potrebano vam je malo više sna.

 

 

 

 

RIBE
POSAO: Niste loše raspoloženi, ali smatrate da sve može mnogo bolje. Pokazujete dovoljno strpljenja kada je asistencija kolega u pitanju, ali ipak se ne zadovoljavate takvim tretmanom.
LJUBAV: Kada je jedna Djevica u pitanju, možete da se upustite u romansu za početak. Pojačane emocije prema partneru, koji i ne zaslužuje takav tretman vas vodi u očaj.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »