Dnevni horoskop za 11. decembar 2021

Dnevni horoskop za 11. decembar 2021

OVAN

 

Neke situacije će vam u jutarnjim satima odvlačiti pažnju od uobičajenih obaveza. Zanimljiva dešavanja i dobra atmosfera na radnom mjestu. Obaveze se brzo završavaju. Primjećujete da je i voljena osoba u dobrom raspoloženju.

 

 

 

BIK

Prijedlog koji iznosite neće naići na odobravanje kolega. Neke stvari ne možete sami da rešite, zato se udružite sa osobom koja vam je najsličnija po energiji i načinu razmišljanja. Poziv ili poruka od nekoga ko vam je simpatičan.

 

 

 

BLIZANCI

I pored teškoća i kratkih rokova uspevate da se uklopite i susretnete sa osobom koja vam je poslovno važna. Imate dobre predispozicije da budete zadovoljni razgovorom. Vrlo rado ćete svoje zadovoljstvo podijeliti sa nekim ko vam je drag.

 

 

 

RAK

Od jedne muške osobe danas dobijate zanimljive poslovne informacije. One vam mogu pomoći da se na drugačiji način postavite prema nekom sa kim sarađujete. Mlađa muška osoba sa posla pokazuje neočekivano zanimanje za vas.

 

 

 

LAV

 

 

 

Iako vam je zadato dosta posla koji morate uraditi za neko kratko vrijeme, uspijevate da sve regulišete u roku. Zadovoljni ste trenutnim poslovnim dešavanjima. Poziv za izlazak ćete odbiti jer trenutno želite da više posvetite vremena sebi.

 

 

DJEVICA

Skloni ste da preskačete ono što ne odgovara vašem raspoloženju i da ostavljate za neki drugi dan. Trenutno niste dovoljno fokusirani za zahtjevnije zadatke. Misli vam radije idu na drugu stranu, ka osobi koju ste od skora upoznali.

 

 

 

VAGA

Razgovor sa jednom osobom vam je dao krila i danas ćete biti raspoloženi u svim poslovnim aktivnostima. Iz istog razloga ćete biti spremni da pređete preko sitnih nerviranja koja vam je partner priredio u prethodnim danima.

 

 

 

ŠKORPIJA

Dobili ste priliku da pokažete šta znate i umjećete da je iskoristite. Bićete zadovoljni kada shvatite da ste skrenuli pažnju na sebe. Danas vam prija “publika”. Jedva čekate da ostavite sve obaveze iza sebe i da se posvetite nekome ko vam je drag.

 

 

STRIJELAC

Prija vam podrška koju dobijate, ali ste svjesni da je to sada nedovoljno da biste nešto konkretnije pokrenuli. Neka iznenadna situacija će se postaviti na put vašim namerama o susretu sa partnerom. Budite svesni da se druga strana može naljutiti.

 

 

 

JARAC

 

Shvatate da je potrebno da promijenite ponašanje prema nekom sa kim sarađujete ali se još uvek ustručavate da budete direktni, sve se nadajući da će druga strana shvatiti signale. Skloni ste da danas preispitujete svaku partnerovu riječ.

 

 

 

VODOLIJA

Svjesni ste da je ono što se odradili dobro i nećete kriti svoje zadovoljstvo. One osobe koje su blagonaklone prema vama shvatiće ovo na pravi način, dok ćete od strane zavidljivaca doživjeti otrovne komentare. Razmišljanje o nekom ko je daleko od vas.

 

 

 

RIBE

Skloni ste da ne obraćate pažnju na sugestije i savjete. Smatrate da znate šta radite i da vas drugi samo ometaju. Želite da se susretnete sa nekim koga odavno niste videli, ali druga strana uporno odbija vaše pozive i ponude. Sačekajte pogodniji trenutak.

 

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »