Djeca mlađa od 16 godina nisu smjela da budu vakcinisana Fajzerom tvrde Ljekari i roditelji za nauku i etiku a imaju i dokaze!

Djeca mlađa od 16 godina nisu smjela da budu vakcinisana Fajzerom tvrde Ljekari i roditelji za nauku i etiku a imaju i dokaze!

Udruženja građana (UG) „Pravo na izbor“ je od Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu (MF UB) zatražilo informacije od javnog značaja vezane za Kovid imunizaciona sredstva, prenos virusa, informisanosti pacijenata o neželjenim dejstvima sredstava, a posebno o imunizaciji dece.

 

Dekan MF UB je potpisao netačnu tvrdnju.

Pitanje: „Da li Medicinski fakultet u Beogradu ima dokaze da je u Republici Srbiji 2021. godini postojala registrovana tzv “vakcina” za Kovid – 19 za decu mlađu od 16 godina?

Odgovor: „…nastavnici, saradnici i drugi zaposleni na MF UB, studenti koji pohađaju nastavu na MF UB i pacijenti koji se leče u nastavnim bazama MF UB mogli su da saznaju da je u periodu od 01.01.2021. do 31.12.2021. godine postojala “vakcina” za Kovid – 19 za decu mlađu od 16 godina REGISTROVANA u RS.

Odgovor je natačan, a to dokazuju dokumenta ALIMS-a, Batuta i Ministarstva zdravlja Republike Srbije: Fajzer imunizaciono sredstvo je privremeno registrovano u decembru 2020. godine, sa dozvolom od godinu dana, isključivo za starije od 16 godina.

Penzionisani epidemiolog Zoran Radovanovića (ZR) je u javnosti pokušao da ospori rad i diskredituje UG i roditelje dece oštećenom vakcinacijom „Pravo na izbor“.

Braneći dekana, ZR brani isključivo „Big farmu“ i njene promotere u Srbiji. Iako poznat po oštrim kritikama vlasti i Kriznog štaba, kada su ugroženi interesi „Big farme“, ZR reaguje prilično nervozno i u članku „Maltretiranje dekana“ objavljenom u Politici 28.07.22. godine pokušava da zaštiti dekana i da relativizuje njegov netačan odgovor. Roditelje dece oštećene “vakcinama” naziva “dokonim mračnjacima“, a javnost ubeđuje da je Fajzerova genska terapija bila registrovana u Srbiji tokom 2021. godine i za decu mlađu od 16 godina uz reči: „Našim zdravstvenim vlastima može svašta da se zameri ali teško da su puštali u promet neregistrovane lekove“.

Da li je tako ili ne, prosudite sami. Mi ćemo se kao i do sada voditi isključivo činjenicama i Medicinom zasnovanom na dokazima.

NultaTačka/LRNE

 3,047 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »