DIREKTOR POGREBNOG PREDUZEĆA GOVORI O „ALARMANTNOM PORASTU“ BROJA SMRTNIH SLUČAJEVA OD TROMBOZE POSLIJE UVOĐENJA VAKCINE PROTIV PREHLADE

DIREKTOR POGREBNOG PREDUZEĆA GOVORI O „ALARMANTNOM PORASTU“ BROJA SMRTNIH SLUČAJEVA OD TROMBOZE POSLIJE UVOĐENJA VAKCINE PROTIV PREHLADE

Direktor britanskog pogrebnog preduzeća kaže da vidi porast smrtnih slučajeva povezanih sa trombozom, što pripisuje vakcini protiv Covid-19.

Objavljujući nove informacije na društvenim mrežama, direktor porodične pogrebne službe Milton Kejnza, Džon, opisao je „neprirodan“ porast smrtnih slučajeva od uvođenja vakcine.

„Ono što vidimo je neprirodno veliki broj smrtnih slučajeva usled srčanog udara, moždanog udara, aneurizme, a sve je to direktna posledica tromboze, embolije u plućima, nogama, na raznim mestima koja uzrokuju ove smrti. I oni su dobro dokumentovani širom zemlje“, rekao je direktor pogrebne službe.

„Izgleda da niko nije zabrinut zbog njihovog alarmantnog porasta. Ranije sam video krvne ugruške veoma, veoma retko, a sada sam video više ove godine nego prethodnih 14, da vam dam ideju razmere”.

Jedna teorija je da su ljudi koji su uzeli eksperimentalnu injekciju „desetkovali svoj imuni sistem“, kaže Džon, ostavljajući ih podložnim i ranjivim da podlegnu stvarima kao što su grip i obična prehlada.


„Ovo je ono što sada vidimo kod ovih primaoca vakcina širom zemlje – oni postaju ekstremno bolesni, stvarno, stvarno bolesni”.

Džon završava saosećajnom molbom tražeći od primalaca vakcine da ignorišu glavne medije i odustanu od buster vakcina, govoreći im: „Molim vas, molim vas, nemojte više da primate ove vakcine. To vas ubija, a stajati u redu za još doza kada si već očajnički bolestan nije odgovor”.

„Razmislite. Samo pogledajte malo dublje nego što vam BBC i Gugl govore. Vakcine su ono što vas čini bolesnim. Omikron je nuspojava vakcine; ništa više od toga”.

Nulta Tačka/InfoWars

 1,488 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »