Članak New York Times-a iz 1969: “Sterilizirat ćemo ih putem hemikalija u hrani!”

Članak New York Times-a iz 1969: “Sterilizirat ćemo ih putem hemikalija u hrani!”

 

 

 

 

 

‘Vlada treba imati pravo odlučivati ko će se razmnožavati, a ko sterilizirati’

Davne 1969. godine, 4. septembra, New York Times objavio je članak u kojem brojni zagovornici depopulacije, kako ih nazivaju u tekstu, upozoravaju na nužnost sterilizacije stanovništva kako bi se proveo cilj globalista – depopulacija.

 

 

 

 

Članak naslovljen “Najavljena sterilizacija putem hemikalija u hrani” popraćen je podnaslovom “biolog istaknuo važnost kontrole rasta stanovništva”.

 

 

 

 

 

U tom članku citira se dr. Paul Ehrlich sa Sveučilišta Stanford, zagovornik depopulacije i savjetnik za nauku tadašnjeg predsjednika SAD-a Richarda Nixona, te dr. Lee DuBridge koji je kazao kako “kontrola populacije mora biti primarni zadatak svake vlade”.
Dr. Ehrlich u članku tvrdi da bi vlada trebala biti zadužena za reproduktivna prava, odnosno da vlada treba imati pravo odlučivati ko će se razmnožavati, a tko sterilizirati.
Kako bi se postignuli ciljevi sterilizacije, taj biolog je “pozvao na hitno uspostavljanje Savezne populacijske komisije” (danas postoje ove komisije širom svijeta) s velikim proračunom za propagandu “, navodi New York Times. Također je pozvao na “dodavanje privremenog sterilanta u hranu ili vodu kako bi se izazvala potrebna neplodnost”.

 

 

 

 

 

Natural.news portal ističe kako su Amerikanci nesvjesni kako su ciljevi depopulacije iz 1969. godine u punom zamahu u SAD-u danas (a i šire). Neki od načina za postizanje sterilizacije i depopulacije, navode, uključuju:

 

 

 

1. Tajne genetske modifikacije usjeva kako bi se smanjila muška plodnost.

 

 

 

 

2. Kontinuirana upotreba otrovne žive u injekcijama protiv gripe kako bi se povećao broj spontanih pobačaja.

 

 

 

 

3. Planned Parenthood centri za abortus koji ciljaju manjinske zajednice kako bi se izvršilo pročišćenje rase (eugenika).

 

 

 

 

4. Planirana, namjerna upotreba sastojaka u prehrambenoj industriji koji uzrokuju raku, uključujući natrij nitrit u prerađenom mesu, čime se uzrokuju prerane smrti i rapidno širi bolest koji svakodnevno ubija veliki broj ljudi.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »