Član Bundestaga iz AfD-a obećava da će deportovati strance iz Njemačke „u milionima“!!!

Član Bundestaga iz AfD-a obećava da će deportovati strance iz Njemačke „u milionima“!!!

Član Bundestaga AfD partije Rene Špringer obećao je da će deportovati strance iz Nemačke „u milionima“ pošto je njegova stranka upravo dostigla novi maksimum u anketama.

Springer je to komentarisao u postu na X-u kao odgovor na medijsku priču da AfD ima tajni plan za proterivanje migranata.

Političar je tvrdio da takozvani „plan“ uopšte nije tajna.

 

 

„Vratićemo strance u njihovu domovinu. U milionima“, napisao je on. „Ovo nije tajni plan. Ovo je obećanje. Za više sigurnosti. Za više pravde. Da sačuvamo svoj identitet. Za Nemačku.”

Odluka Angele Merkel da prihvati preko milion „izbeglica“ od 2015. godine dovela je do značajnog porasta kriminala i društvenih nereda u zemlji.

 Član Bundestaga iz AfD-a obećava da će deportovati “milione” stranaca iz Nemačke

Kao što smo ranije istakli, vlasnik radnje u Nemačkoj je prošlog meseca proglašen rasistom jer se žalio na migrante koji masovno pljačkaju njegovu radnju, dok je levičarski političar stao na stranu kriminalaca, rekavši da imaju „pravo“ da kradu.

 

 

Posledice su dovele do toga da je Nemačka postala poslednja velika evropska nacija koja je počela otvoreno da govori o vraćanju migranata.

Međutim, politički establišment u Nemačkoj pokušava da potpuno zabrani AfD kao politički entitet, neverovatno, u ime „zaštite demokratije“, iako podrška stranci i dalje raste.

Naglašavajući popularnost politike AfD-a o masovnoj migraciji, stranka je upravo dostigla novi rekord od 24% podrške među nemačkim biračima.

 

 

 

Nulta Tačka/ModernityNews

 446 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »