Bolje ne može: 10 znakova da vam je dečko ujedno i najbolji prijatelj

Bolje ne može: 10 znakova da vam je dečko ujedno i najbolji prijatelj

JAVNOST obožava slavne parove poput Chrissy Teigen i Johna Legenda ili Ryana Reynoldsa i Blake Lively baš zbog njihovog izrazito prijateljskog odnosa. Kada vam je dečko ili muž ujedno i najbolji prijatelj, straha od prekida gotovo da i nema, a ovih deset znakova otkrivaju da ste i vi baš u takvoj vezi:

 

 

 

1. Prvo ste bili prijatelji

Za sve dobre stvari treba vremena pa tako i da se prijateljstvo pretvori u ljubav. Jednom kada ste shvatili kako između vas postoji nešto više od prijateljstva, preskočili ste sav stres koji donosi prvi spoj i trud da se predstavite u što boljem svjetlu, jer ste do tada već znali baš sve jedno o drugom.

 

 

2. Nasmijavate jedno drugog do suza

U vašoj vezi nisu bitni samo osjećaji koje imate jedno prema drugom, kao ni koliko je dobar seks. Kada ste sami, ali i u društvu, jedno drugog znate nasmijati do suza, a pogotovo dok se prisjećate avantura iz vremena dok ste još bili prijatelji.

 

 

 

3. Uvijek vas želi blizu sebe

Nije bitno radi li se o muškom druženju ili putovanju s prijateljima, on želi da ste i vi uvijek uz njega. Što je vama i potpuno normalno. Čak mu ni prijatelji ne prigovaraju zbog toga što vas svugdje vodi sa sobom jer i vas doživljavaju kao dio ekipe. Zapravo, oni vas vide kao prijateljicu, s kojom se on usput i seksa, što je kompliment.

 

 

 

4. Uvijek znate o čemu razmišlja

Ok, ne kažemo da mu doslovno čitate misli, ali uvijek znate kako se u tom trenutku osjeća, a ponekad zaista pročitate ono što on upravo misli.

 

 

 

5. Vidio vas je u najgorim izdanjima

Baš kao što dijelite i sve lijepe trenutke, s njim ste proživjeli i one “najmračnije” ili kako god ih želite zvati. Prijateljske i obiteljske drame, loš dan na poslu, PMS… Bio je uz vas u svim najgorim trenucima i vidio vaša najgora izdanja te vam pomogao da sve prebrodite puno lakše.

6. Možete provesti dan zajedno ne radeći baš ništa

Možda niste oboje tip ljudi koji voli u slobodno vrijeme ljenčariti i provesti ga na kauču, no čak i u takvim danima uživate, jer ste zajedno. Ne trebate uvijek biti aktivni kako bi vam bilo zabavno, vi se zabavljate i samo dok ste jedno uz drugo.

 

 

 

7. Drugi vas parovi malčice mrze

Možda vam to ne priznaju u lice, ali ljubomora se osjeti u zraku. Zbog vaše kemije drugi se parovi osjećaju dosadno, no što im možete kada nisu najbolji prijatelji.

 

 

 

8. Ne treba vam odmor jedno od drugog

To ne znači da baš sve radite zajedno, jer svakome je potrebno malo vremena za samog sebe i aktivnosti kojima se voli baviti, ali sve što možete raditi zajedno, uvijek vam je zabavnije.

 

 

 

9. Vjeruje vam u potpunosti

Ne samo da vam vjeruje kako ga nećete prevariti ili povrijediti nego vam govori i svoje najdublje tajne, koje nije otkrio nikome drugome jer ipak ste mu vi najbolja prijateljica.

 

 

 

 

10. Vaša veza nije se promijenila od početka

I dalje ste ludo zaljubljeni jedno u drugo kao i kad ste počeli hodati, a taj osjećaj vjerojatno nikada neće popustiti. Takozvana faza medenog mjeseca vama traje zauvijek.

 

 

 

 

 

index.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »