BOLESNO! Primićete vakcinu a da to nećete ni znati! Uspješno su razvili tehniku ubacivanja mRNK u MLIJEKO!

BOLESNO! Primićete vakcinu a da to nećete ni znati! Uspješno su razvili tehniku ubacivanja mRNK u MLIJEKO!

Naučnici koji su ubacili mRNK u kravlje mleko objavili su da su „uspešno” imunizovali miševe koji su se hranili mlekom, što dovodi do straha da će komercijalno mleko biti tiho napunjeno mRNK kako bi se vakcinisala nevakcinisana populacija.

Istraživači su otkrili da mogu staviti mali komad iRNK u male pakete zvane egzosomi, koji se nalaze u mleku. Zatim su ovim mlekom hranili miševe, a miševi su apsorbovali egzozome u svom probavnom sistemu.

IRNK mora da je dospela u krvotok i limfno tkivo miševa jer su njihova tela proizvodila antitela protiv šiljastog proteina virusa SARS-CoV-2.

Peter McCollough izveštava : Iz naučne perspektive, ovi eksperimentalni koraci koje su preduzeli Kinezi bili su zapanjujuće uspešni. Međutim, s obzirom na štetu koju su mRNA vakcine izazvale u smislu povreda, invaliditeta i smrti, ovi podaci pokreću značajna etička pitanja.

 

 

 

 Primićete vakcinu a nećete to ni znati! Naučnici uspešno razvili tehniku ubacivanja mRNK u MLEKO

 

 

Deca bi mogla biti ciljana oralnim doziranjem vakcine koja se lako primenjuje ili potencijalno dobiti mRNK kroz mleko tokom školskih ručkova i drugih obroka bez nadzora.

Za one koji su uzeli jednu od vakcina protiv COVID-a 19, uzimanje mlečnih vakcina kao EUA ponude bi omogućilo još veće opterećenje tela sintetičkom mRNK za koju je dokazano da je otporna na ribonukleaze i koja može trajno da ostane u ljudskom telu.

Ova zapažanja me dovode do zaključka da je mRNA tehnologija upravo ušla u potpuno novu, mnogo mračniju fazu razvoja.

Očekujte više istraživanja i otpornosti na mRNA u našoj hrani. Kinezi su upravo preduzeli prvi korak koji će verovatno biti mnogo opasniji za svet.

 

 

 

NultaTačka/drPeterMekala

 

 972 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »