Bill Gates lansira “mlijeko od crva” koje će zamijeniti mliječne proizvode!!!

Bill Gates lansira “mlijeko od crva” koje će zamijeniti mliječne proizvode!!!

Sada kada je već počeo eliminirati i zamijeniti sve mesne proizvode za klase robova, milijarder, eugeničar Bill Gates sada je krenuo na mlijeko i mliječne proizvode.

Gates je najavio novi tekući proizvod sličan hrani pod nazivom “EntoMilk” za koji kaže da može zamijeniti mlijeko životinja. EntoMilk se, inače, pravi od samljevenih crva.

Ova “mliječna alternativa” napravljena je ili od crva ili od “ličinki muhe”. Nakon što se pomiješa i obradi, rezultat je “bogata i kremasta tekućina koja izgleda i djeluje baš kao mlijeko.”

“Ima vrlo kremast osjećaj u ustima”, rekao je netko u promotivnom videu za EntoMilk ispod.

Prema Gatesu, EntoMilk je neophodan jer tradicionalno mlijeko dolazi s farmi za koje tvrdi da uništavaju planet.

“Svijet treba alternative da bi preživio”, dalje se tvrdi u promociji ispod. “Kukci su vitalni za budućnost hrane jer zahtijevaju vrlo malo zemlje i ne oštećuju okoliš poput stoke. Ne proizvode stakleničke plinove.” Očito je zaboravio na biblijske pošasti insekata koji su pravili popriličan problem.

Nastaviti imati djecu je okrutno

To je budućnost čovječanstva, barem njegovih najsiromašnijih slojeva. Jednom kada Gates završi s mijenjanjem cjelokupne zalihe hrane u svoj imidž, za dobrobit svog džeparca, svjetske klase robova, što uključuje sve ispod 0,1 posto na vrhu, jesti će i piti bube cijeli dan.

Unatoč tvrdnjama EntoMilka, mlijeko crva i muhe ne “ponašaju se” baš kao pravi mliječni proizvodi jer za razliku od pravog mlijeka nemaju hranjive komponente koje su ljudima potrebne za preživljavanje.

“Ovo će biti teško prodati većini ljudske populacije, ali uspješno su isprali mozak mnogima da vjeruju da je to jedini način da se spasi planet”, izvještava SHTFplan.com o ljudima koji vjeruju u globalističke bajke poput globalnog zatopljenja i ključanja. oceanima.

“Planira li Bill Gates piti ovaj sok od buba? Malo vjerojatno. Samo će klasa robova biti prisiljena odreći se mesa i mliječnih proizvoda dok vladari jedu što god žele.”

EntoMilkova najava dolazi upravo u trenutku kada je Svjetski ekonomski forum (WEF) krenuo u akciju za sve što se tiče insekata, uključujući raznu “hranu” temeljenu na kukcima koju njegovi globalistički vođe pokušavaju staviti na police trgovina.

Bill Gates

 

Nastaviti rađati djecu u ovakvom svijetu, znajući da će buduće generacije morati živjeti u ovakvom paklu, jednostavno je okrutno. Što je način razmišljanja koji također promiče globalističku agendu.

“Samo ako kraljevi piju ovo, može se očekivati ​​da će mase piti ovo”, napisao je jedan komentator na YouTubeu o gornjem promotivnom videu za EntoMilk. “Engleska kraljica pila je svježe, sirovo mlijeko od najboljih krava hranjenih najfinijom travom, iako je sirovo mlijeko i dalje zabranjeno za većinu nas.”

“Ovo je apsolutno odvratno”, napisao je drugi. “Nikad neću jesti bube.”

Budući da se žabe i gmazovi oslanjaju na ličinke muhe crnog vojnika za prehranu, što će se dogoditi s njima kada Gates preusmjeri sve muhe u svoje divovske blendere za transformaciju u “mlijeko crva?”

“Prvo smo imali Soylent Green; sada imamo Soylent Bug Milk”, napisao je drugi.

“Sadrži li ovaj novi trendovski otrov i nevjerojatne količine fitoestrogena o kojima se uopće ne trebamo brinuti?” našalio se drugi o vrlo nesmiješnoj stvarnosti: stvarnosti da je većina moderne zalihe hrane zatrovana estrogenskim tvarima koje uništavaju čovječanstvo.

“Prestanite s tim apsurdom”, napisao je drugi. “Stočarstvo ne oštećuje okoliš.”

Svijet bi bio puno bolje mjesto bez Billa Gatesa i njemu sličnih.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »