Baba Vanga je prorekla sve, čak i ovo: TRAMP ĆE OGLUHNUTI, ATENTAT NA PUTINA, ISLAM OSVAJA EVROPU, AMERIKA NAPADA MUSLIMANSKI RIM….

Baba Vanga je prorekla sve, čak i ovo: TRAMP ĆE OGLUHNUTI, ATENTAT NA PUTINA, ISLAM OSVAJA EVROPU, AMERIKA NAPADA MUSLIMANSKI RIM….

Poznata proročica tvrdi i da će u 2019. godini neko pokušati ubiti Vladimira Putina te da će Donald Tramp oboljeti od misteriozne bolesti koja će mu prouzrokovati probleme sa sluhom…

Posjećivali su je i mladi i stari

Slijepa proročica Baba Vanga, o kojoj je knjiga “Tajne poruke Babe Vange” izašla i u izdanju zagrebačkog 24sata, predvidjela je uspon ISIL-a, veliki cunami 2004., Brexit, smrt slavne Silvane Armenulić……

 

 

Iako je umrla 1996. u 85. godini, svoja predviđanja dala je i za nadolazeću nam 2019. za koju je kazala da će biti puna velikih obrata. Vanga proriče kako će Zemlju pogoditi nekoliko velikih potresa, cunami će izbrisati dijelove Azije, evropska ekonomija će propasti, a Rusiju će pogoditi ogromni meteorit.
Proročica tvrdi i da će neko pokušati ubiti Putina te da će Tramp oboljeti od misteriozne bolesti koja će mu prouzrokovati probleme sa sluhom.

 

 

 

Hoće li se išta od navedenog obistiniti doznat ćemo vrlo brzo. Na Putina je već bilo pokušaja atentata, a od misterioznih bolesti, kakva se predviđa Trsmpu, ove godine obolijevali su američki diplomati u Kini i na Kubi. Vanga tvrdi i da će neko iz Trampove porodice stradati u saobraćajnoj nesreći.

Za cunami koji je predvidjela u Aziji kaže da će ponajviše pogoditi Kinu, Japan, Indoneziju, ali i dijelove Aljaske.

 

 

 

Baba Vanga je svoja predviđanja zapisala sve do 51. vijeka. Tada će, smatra, svijet doći svom kraju.

Za nešto dalju budućnost predvidjela je “Zlatno doba” od 2025. do 2028. godine upravo zbog “novog oblika energije” kojeg bismo trebali u nadolazećoj godini pronaći na Veneri. Od 2033. do 2045. će se otopiti polovi, a nivo mora će se podići.

 

 

U međuvremenu će Muslimani zavladati Europom. Kloniranje će postati u daljoj budućnosti najefikasniji lijek.
“Amerika će napasti Muslimanski Rim s oružjem koje će navodno zamrzavati protivnika – piše Mirror.

 

 

Između 2072. i 2086. će se vratiti komunizam. Do kraja svijeta, što će se prema Baba Vanginom predviđanju dogoditi 5079. godine će ljudska rasa uspjeti shvatiti kako funkcionira putovanje kroz vrijeme, otkrit će “tajne mjeseca”, civilizacija će se kasnije potpuno uništiti i ljudi će živjeti kao zvijeri dok ne nastane nova religija.
Negdje oko 44. vijeka ćemo se prilagoditi vanzemaljcima, postati besmrtni i pričati s Bogom.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »