Ako ste pušač, obavezno pogledajte ovaj video!

Ako ste pušač, obavezno pogledajte ovaj video!

 

 

 

 

 

Svi znamo da su cigarete loša navika koja, zapravo, nema nijedan pozitivan efekat na naše tijelo, ali iz nekog razloga, ipak, pristanemo da zapalimo prvu uz neko alkoholno piće, što zatim preraste uz kombinaciju kafa/cigareta, a potom je jako teško izvući se iz začaranog kruga koji se vrti oko jedne kutije na dan.

 

 

Slikovni rezultat za pusac

 

 

Nikotin i duhanski dim, osim što višestruko povećavaju mogućnost od oboluhevanja od različitih vrsta kancera (grlo, jednjak, pluća itd.), utiču i na fizički izgled, odnosno na stvaranje tzv. kesica ispod očiju, umanjenje kvaliteta desni i zuba, stvaranje bora, prsti dobijaju žućkastu boju, koža gubi sjaj, ali i elastičnost i mogućnost brzog zacjeljivanja rana itd.

 

 

 

 

 

Ekipa Buzzfeeda je odlučila da napravi eksperiment u kom će pušačima omogućiti da vide koliko će svakodnevno konzumiranje cigareta uticati na to da prerano ostare, tako da se, uz pomoć tima profesionalnih šminkera, troje dobrovoljnih kandidata susrelo sa svojim odrazom u ogledalu za 30 godina. I nije im se dopadalo ono što su vidjeli.

Kako je sve ovo proteklo i kakve su njihove reakcije bile nakon toga pogledajte u video klipu ispod teksta, pa možda i vi donesete neke bitne odluke.

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »