Francuski predsjednički kandidat – ”Kovid vakcina me skoro ubila, imao sam 4 operacije na srcu”

Francuski predsjednički kandidat – ”Kovid vakcina me skoro ubila, imao sam 4 operacije na srcu”

Bivši francuski predsjednički kandidat kaže da ga je cjepivo protiv COVID-19 ”skoro ubilo”. Bivši kandidat za francuskog predsjednika Jean Lassalle izjavio je ovog vikenda da je bio podvrgnut nekoliko operacija i umalo umro nakon što je primio cjepivo protiv COVIDA-19.

Jean Lassalle rekao je za NTD televiziju, da je bio podvrgnut četirima operacijama od januara 2022. i okrivio cjepivo protiv COVIDA-19, rekavši da ga je gotovo ubilo nakon što mu je “iskrivilo srce”. Lassalle je predstavljao četvrtu izbornu jedinicu departmana Pyrenees-Atlantiques u Nacionalnoj skupštini nekoliko desetljeća prije nego što se kandidirao za predsjednika.

“Dobio sam… cjepivo koje me skoro ubilo, koje mi je iskrivilo srce”, rekao je. “Imao sam četiri operacije od 3. januara ove godine.”

Da nije primio te operacije, Lassalle je rekao da bi “sigurno bio mrtav”.

Kada su ga upitali zašto se cijepio protiv COVID-19, rekao je da je bio član parlamenta i da “nije želio dati osjećaj da ne radim svoj posao” prije nego što je rekao da francuski predsjednik Emmanuel Macron “nije cijepljen .” Nije htio ulaziti u detalje vezano za ovu tvrdnju.

“Htio sam dati primjer”, rekao je Lassalle. “Bilo je to vrijeme kada su gospodin Macron, premijer Velike Britanije Boris Johnson i drugi … poticali sve na cijepljenje.”

U prvom krugu francuskih predsjedničkih izbora Lassalle je dobio oko 3 posto glasova.

Jean Lassalle

Putovnice za cjepiva

Prošle godine Francuska je uspostavila sustav putovnica za cjepivo protiv COVID-19, koji je vlada nazvala zdravstvena propusnica, za ulazak u restorane, klubove i brojna druga javna mjesta. Te su putovnice tjednima izazivale široke prosvjede diljem zemlje.

Macron je u jednom trenutku za Le Parisian rekao da želi zagorčati život necijepljenim ljudima i maksimalno ih „raspizditi“.

“Stvarno ih želim razbjesniti. I tako ćemo nastaviti, do gorkog kraja. To je strategija”, rekao je u komentaru koji je izazvao prosvjede u Parizu i drugdje. Ova izjava sada ima sasvim drugu konotaciju ako je istina da Macron nije cijepljen kao što tvrdi Lasalle.

Pravila koja su obvezivala ljude da pokažu putovnicu za cjepivo protiv COVIDA-19 za pristup mjestima ukinuta su u martu, objavljeno je. U augustu je ukinuta potvrda o COVIDU-19 koja je bila izdana osobama čiji je test bio negativan ili koji su bili potpuno cijepljeni jednim od cjepiva koje je priznala vlada.

“Putnici više ne moraju obaviti nikakve formalnosti prije dolaska u kopnenu ili prekomorsku Francusku, a COVID potvrda se više ne može zahtijevati, bez obzira na zemlju ili područje podrijetla”, stoji na web stranici francuske vlade.

I Danska i Švedska, su, kao i Francuska, članice Europske unije, prestale preporučivati ​​cjepiva protiv COVIDA-19 za mlađe ljude.

Švedska uprava za javno zdravstvo prestat će preporučivati ​​da zdrava djeca u dobi od 12 do 17 godina prime cjepivo protiv COVIDA-19. U obližnjoj Danskoj, vlasti su izdale sličnu izmjenu pravila i neće ponuditi osobama mlađim od 50 godina više boostere cjepiva protiv COVIDA-19.

 

logicno

 1,333 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »