JE LI I OVO SLUČAJNO? DJEVOJČICA (3) JE UMRLA OD SRČANOG UDARA DAN NAKON ŠTO JE PRIMILA VAKCINU PROTIV PREHLADE – POKRENUTA JE ISTRAGA

JE LI I OVO SLUČAJNO? DJEVOJČICA (3) JE UMRLA OD SRČANOG UDARA DAN NAKON ŠTO JE PRIMILA VAKCINU PROTIV PREHLADE – POKRENUTA JE ISTRAGA

Ministarstvo javnog zdravlja Tucumana u Argentini objavilo je izveštaj da je trogodišnja devojčica umrla prošlog 16. decembra, a pravosudni sistem je intervenisao i istražit će uzrok njene smrti.

“U četvrtak, 16. decembra 2021. godine, u 12:00 sati, u Hitnu pomoć bolnice Deteta Isusa ulazi trogodišnji pacijent, u kardiorespiratornom zastoju. Izvode se napredni manevri reanimacije i, kada ona ne reaguje, njena smrt se proglašava”, navodi se u saopštenju Ministarstva zdravlja Tucumana.

Trogodišnje dete, Ámbar Suárez, primilo je jednu dozu Sinopharm, kineske vakcine protiv COVID-19. Policija i pravosudni sistem će istražiti uzrok njene smrti, a biće obavljena obdukcija.

“S obzirom na istoriju vakcinacije protiv Covid-a, uspostavlja se kontakt sa rođacima kako bi se prikupile relevantne informacije, procenile druge pozadine i nastavila istraga ove nesretne epizode”, zaključuje se u službenom saopštenju.

POKRENUTA ISTRAGA NAKON ŠTO JE DEVOJČICA (3) UMRLA OD SRČANOG UDARA DAN NAKON ŠTO JE PRIMILA VAKCINU PROTIV COVID-a

U međuvremenu, Miriam Suárez, majka deteta, tvrdila je da je vakcina ubila njenu kćer.

COVID World je objavio:

Miriam Suárez je rekla da je njena ćerka Ámbar vakcinisana prošle nedelje, 15. decembra, a preminula je dan kasnije od iznenadnog zastoja srca.

Trogodišnjakinja je dobila ubod jer inače ne bi mogla da ide u vrtić zbog vakcinacije.

Miriam je rekla argentinskim medijima da njena trogodišnjakinja nije imala simptome odmah nakon primljene vakcine, ali dok se sledećeg jutra igrala sa komšijskom decom, Ámbar se onesvestila i odvezena je u Dečiju bolnicu Tucuman gde je umrla od srčanog udara.

Majka slomljenog srca je rekla:

„Siguran sam da je moja ćerka ubijena od vakcine. Bila je zdrava devojčica, puna života, bez ikakvih zdravstvenih problema.”

Evo lokalnog izveštaja:

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,397 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »