Tajnoviti putevi energije: Savladajte tehniku viska i otkrijte srodnu dušu

Tajnoviti putevi energije: Savladajte tehniku viska i otkrijte srodnu dušu

 

 

Već hiljadama godina visak se koristi prilikom otkrivanja skrivene energije i gledanja u budućnost. Visak se može koristiti za dobijanje odgovora na pitanja o poslu, zdravlju, odnosima između partnera, ali i otkrivanju novih ljubavi

Tehnikom viska moći ćete hvatati vibracije što ih zrače osobe i stvari, a koje se filtriraju u ljudskom mozgu. Ako ga pravilno upotrijebite i ako mu postavite određena i precizna pitanja, ovaj „magični“ predmet će vam odgovoriti na sva vaša pitanja. U nastavku naučite nešto više o radioesteziji i otkrijte dvije zabavne igre s viskom pomoću kojih ćete moći saznati sve što je bitno za vašu sudbinu u narednim mjesecima.

 

 

 

Pogled u svijet vibracija

Ako gledanje u karte ili dlan služe prije svega da se odredi karakter ili sudbina neke osobe, radiestezija odnosno osjetljivost na zračenje, obično se koristi u svrhu očitavanja energetske nabijenosti koja može biti posljedica skrivene podzemne vode ili nekog izgubljenog predmeta.

 

Idealan instrument radiestezije je visak, koji predstavlja modernu verziju vilinskih rašlji koje su se u davna vremena često koristila kako bi se otkrile podzemne vode. Radiestezija je drevna tehnika pomoću koje se mogu otkriti pozitivna i negativna zračenja svake osobe. Naime, svaka osoba i predmet vibrira određenom vibracijom koja imaju pozitivna ili negativna djelovanja zavisno o frekvencije osobe. U skladu sa svakodnevnim okruženjem, čovjek upija različita energetska zračenja koja djeluju na njegovo zdravlje, a samim tim i na njegov cjelokupni život i interakciju sa drugim osobama.

Visak se pravi od tvrde gume ili kaučuka, mesinga i raznih vrsta kristala. Može biti različitih oblika a najidealniji je visak kružnog ili eliptičnog oblika koji prilikom korištenja stvara najmanje otpora. Ako ga ne možete nabaviti, možete iskoristiti i neki prsten ili privjesak sa vašeg lančića. Važno je da naučite pravilno raditi s njim i pravilno ga koristiti kako bi odgovori bili zadovoljavajući.

 

 

 

Kako koristiti visak

Rad sa viskom se preporučuje samo kada je lijepo vrijeme bez vjetra i kiše (vremenske nepogode ometaju protok energije). Morate raditi u sjedećem položaju za niskom stolićem, a noge vam ne smiju biti prekrižene. Uzmite nit na kojoj je obješen visak između palca i kažiprsta i naslonivši se jednim laktom na stol, držite čvrsto nit. Visak zatim postavite iznad lista papira na kojem ste prije nacrtali jednu ravnu liniju i jednu spiralu. Kretanje viska mora pratiti crteže.

 

Prije nego što postavite određeno pitanje, iz glave izbacite sve suvišne misli i negativnu  energiju kako bi odgovor viska bio što precizniji. Za početak, na umu imajte potvrdan odgovor „da“, tražeći od svog instrumenta da označi svoje gibanje saglasnosti; rotacija viska je obično u smjetu kazaljke na satu. Zatim misli fokusirajte na odgovor „ne“ i ponovite postupak.

Kako biste testirali da li vladate ovom tehnikom, zapitajte visak o nečemu za što već znate odgovor ili uzmite čašu vode, i upitajte visak da li je u čaši voda, a zatim upitajte da li je to vino. U prvom slučaju, visak se mora okrenuti u smjeru kazaljke na satu, a u drugom obrnuto. Kad oscilira, to znači „možda“. Ako se zaustavi, visak vam poručuje da ste pitanje postavili na pogrešan način.

Zapamtite da pitanja uvijek trebaju biti jasna, a odgovori moraju biti određeni: da ili ne. Izbjegavajte pitanja poput „Ko je za mene idealan muškarac“, ili „Je li bolje da pođen na more ili u planine?“ Na takva pitanja visak ne može odgovoriti.

 

 

 

 Visak odgovara na vaša pitanja

Sada kada ste savladali osnove korištenja viska, možete se zabaviti pomoću ova dva kruga koja će vam dati odgovore na vaša pitanja. Sjednite za stol, oslonite se laktom i držite čvrsto uzicu sa viskom tačno u središtu jednog od ova dva crteža. Postavite visku pitanje o stvarima koje vas zanimaju i posmatrajte u kojem dijelu kruga će se visak zaustaviti.

 

 

Na ovaj način, vrlo brzo ćete saznati donosi li vam proljeće veliku ljubav ili prijatelja, kakve su njegove osobine, i kako će se vaš odnos u budućnosti razvijati. Saznat ćete i hoćete li se možda ove godine i vjenčati za ljubav svog života, hoćete li napokon riješiti neke velike probleme koji vas već duže vrijeme muče, hoćete li skinuti neki teret sa duše, te hoćete li uspješno prebroditi nesuglasice na bračnom nebu.

 

 

 

 

(aura.ba)

 3,754 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »