TRI SUPER MASKE ZA REVITALIZACIJU LICA: IDEALNE SU ZA ONE U 30-IMA

TRI SUPER MASKE ZA REVITALIZACIJU LICA: IDEALNE SU ZA ONE U 30-IMA

 

 

 

Svako želi imati lijepo lice, a sad je to jednostavnije nego ikad prije. Prije nanošenja kreme, samo lice kao podloga treba biti čisto, a da biste to postigli donosimo 3 recepta za maske i pilinge

 

 

 

 

 

 

Imate li više od 30 godina, piling je poželjno raditi dva puta sedmično, dok je mlađima dovoljno i jednom sedmično. Tako će koža biti osvježena i slobodna od mrtvih stanica i nečistoća.

 

 

 

Maska za usporavanje starenja kože

Sastojci: 3 aspirina, 3 jušne kašike soka od limuna

Priprema i upotreba: Rastopite 3 aspirina u limunovom soku i miješajte dok ne dobijete pastu. Operite lice i ravnomjerno nanesite pastu. Ostavite masku da djeluje oko 10 minuta. Nakon 10 minuta isperite masku s puno vode, piše Bright Side.

 

 

 

 

 

 

Revitalizirajuća maska za lice

Sastojci: 5 aspirina, jušna kašika jogurta i 1/2 jušne kašike meda

Priprema i upotreba: Temeljito izmrvite aspirine i dobro ih promiješajte s jogurtom i medom. Kako bi maska imala što bolji učinak, prvo namočite čistu krpicu u toplu vodu i stavite ju na lice kako bi otvorila pore. Nakon što ste osušili lice, stavite masku na licu i ostavite ju na koži oko 30 minuta. na kraju skinite masku s mlakom vodom.

 

 

 

 

 

 

Maska za piling

Sastojci: 3 aspirina, 3 jušne kašike mlake vode

Priprema i upotreba: Rastopite aspirine u vodi i miješajte dok ne dobijete pastu. Pastu stavite na čisto lice i ostavite da djeluje 10 minuta. Isperite masku.

 

 

 

 

 

 

hayat.ba

 2,729 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »