Finansijski horoskop za juni 2023.: Strijelac punom parom gazi naprijed !

Finansijski horoskop za juni 2023.: Strijelac punom parom gazi naprijed !

Blizanci, snažan Merkur bit će na vašoj strani – to je najvažnije. Novac će sam dolaziti u vaše ruke, ali ćete ih morati “raširiti”, dopustiti financijskim tokovima da rade svoj posao. Slabost Venere jedva da će se osjetiti, kao i negativnost Saturna. Vodenjaci, astrolozi savjetuju da početkom ljeta što manje uplićete ljude u svoje financijske probleme. Naučite delegirati svoj posao kako biste smanjili težinu tereta ili barem uzmite nekoliko slobodnih dana u drugoj polovici mjeseca.

 

 

Novac igra važnu ulogu u životu, a njegova zarada podliježe vlastitim zakonima. Svaki znak Zodijaka ima posebne talente za dobivanje novca i priznanja, a financijski horoskop pomoći će vam da ih pronađete u mjesecu lipnju/junu.

Ovan

Lipanj /jun će za Ovnove biti miran u financijskom i poslovnom smislu, budući da ni Venera ni Saturn na njih ne utječu previše. Čak i ako nema značajnijih promjena na horizontu, to ne znači da se one neće dogoditi.

Mars je na strani Ovna pa će sve od njega primiti i sve čega se dočepaju će raditi na najbolji način. Stabilno raspoloženje omogućit će vam da donosite ispravne financijske odluke i da ne prelazite ono što je dopušteno.

Materijalna pitanja se lakše rješavaju zbog povećane motivacije. Također, afirmacije će vam pomoći da privučete novac.

Bik

Bikovi će najvjerojatnije imati jako dobar osjećaj za profit, odlično samopouzdanje, ali zbog Venere neće moći sve odjednom. Morate se odmoriti i opustiti.

Astrolozi preporučuju da ne gubite vjeru u sebe, inače će novčani problemi sigurno doći bez najave. Sada ne možete dopustiti da depresivne misli ometaju financijske planove.

Kraj prvog ljetnog mjeseca bit će izazovan zbog retrogradnog Saturna koji će pokušati spriječiti Bikove u ispunjavanju njihovih obaveza.

 

 

Blizanci

Snažan Merkur bit će na vašoj strani – to je najvažnije. Novac će sam dolaziti u vaše ruke, ali ćete morati “raširiti ruke”, dopustiti financijskim tokovima da rade svoj posao.

Astrolozi Blizancima savjetuju da više rade i manje ljenčare. Slabost Venere jedva da će se osjetiti, kao i negativnost Saturna.

Najveća zarada očekuje one Blizance koji su znali odrediti svoje ciljeve i želje. Sada je vrlo važno svemiru emitirati snove u čije su ispunjenje Blizanci sto posto sigurni.

Rak

Prvo što vam astrolozi savjetuju je da pripazite na svoje postupke i riječi. Lipanj/jun će biti izazovan mjesec za vas pa ćete morati djelovati samopouzdano kako biste zaradili više novca.

Uravnoteženi i racionalni ljudi ovog znaka postat će puno uspješniji. Astrolozi otkrivaju da će vam ovaj mjesec omogućiti da se iz obične osobe ponovno rodite u pravi svrhoviti “stroj”.

Vaše pobjede bit će živopisan primjer snage volje i samopouzdanja.

 

 

Lav

Lavovi su u lipnju/junu zaokupljeni svojim omiljenim poslom. Financijski život će se promijeniti na bolje. Ako iznenada netko ili nešto prekine odmjereni tempo, tada se neće dogoditi ništa strašno. Samo ne smijete početi sumnjati u sebe.

Astrolozi savjetuju da se ne izgubite, a još više da ne sumnjate u sebe.

Sada je izuzetno dobro vrijeme za predstavnike ovog znaka, a ako se pojave neki sitni problemi praktički ih nećete ni osjetiti.

Djevica

Moguće je da ćete uspjeti ispraviti svoje greške iz prošlosti. Razumjet ćete koji su bili razlozi kršenja protoka obilja. Ovo će biti energetski intenzivno razdoblje, ali neće trebati puno truda da postignete uspjeh. Zvijezde će povećati vašu financijsku sreću.

Mars će malo pomoći u poboljšanju mentalnog i fizičkog stanja, oslobađajući um od strahova. Ako se pojave neki financijski problemi, vaši najbliži će vam pomoći da ih lako riješite.

Važno je slušati savjete mudrih pojedinaca i poduzimati samo promišljene radnje. Ne bojte se ničega, ovo je vaše vrijeme.

Vaga

Vaga bi se trebala zaštititi od tuđe negativne energije jer se u okruženju mogu pojaviti novi skriveni neprijatelji i konkurenti. Novac i status mogu se spasiti samo ako Vage nikome ne govore o svojim planovima za budućnost.

Iznimno je važno fokusirati se na posao jer će ih u drugoj polovici mjeseca stalno nešto ometati. To mogu biti kolege, novi planovi, kućanski poslovi, osobni život.

Potrebno je ispravno postaviti prioritete, a onda ništa neće srušiti Vagu s odabranog financijskog puta. Novac je bolje trošiti na dom, a ne na posao, hobije i nova znanja.

Škorpion

Škorpioni će imati sreće u novčanoj sferi jer će im jaki Mars pomoći da zadrže samopouzdanje, a slaba Venera teško da će im uskratiti energiju. Ipak, za svaki slučaj, bolje je češće čitati afirmacije za uspjeh u svim stvarima.

Životni put Škorpiona može se promijeniti i to sam od sebe. Zvijezde upozoravaju da ovaj mjesec neće biti pogrešnog financijskog usmjerenja. Svaki put je na ovaj ili onaj način povezan s uspjehom.

U trenutcima sumnje, bolje je ne donositi ozbiljne odluke.

 

 

Strijelac

Strijelci gotovo da neće osjetiti odljev energije zbog slabosti Venere u Lavu, no Merkur će im dati puno novih ideja i želju za napredovanjem. Glavni prioritet za Strijelce trenutno je spriječiti izgaranje i umor.

Poslu treba pristupiti s lakoćom, ljubavlju, nadahnućem. Astrolozi savjetuju Strijelcima da se usredotoče na svoje glavne vrline. Ovo je vrlo važno u razdoblju pojačanog utjecaja Marsa.

Osobe ovog znaka imaju stvarnu šansu poboljšati svoj život.

Jarac

Posao, kolege i poslovni partneri od Jarca očekuju inicijativu. I što je više ima, to bolje.

Svaka pogreška će uzrokovati da Jarci izgube dio svog novca i materijalno će patiti ugled, ali čak i male pobjede pomoći će svima pokazati tko je ovdje vođa i najbolji radnik.

Ovo je jako dobro vrijeme za velike kupovine. Merkur želi da se Jarci ne boje kupiti ono što im se sviđa i čini ih sretnima.

Vodenjak

Vodenjaci bi se trebali prestati baviti tuđim problemima i iskustvima. U lipnju/junu s tim treba biti izuzetno oprezan, jer se tuđa iskustva lako mogu prenijeti na vas pa vam mentalna snaga može biti oslabljena zbog retrogradnog Saturna.

I početkom ljeta astrolozi savjetuju da što manje uplićete ljude u svoje financijske probleme.

Astrolozi preporučuju da naučite delegirati svoj posao kako biste smanjili težinu tereta ili barem uzmite nekoliko slobodnih dana u drugoj polovici mjeseca.

Ribe

Ribe će se hitno morati zaštititi od konkurenata i manipulatora. Činjenica je da glasine o vašem uspjehu u financijskom sektoru mogu doprijeti do drugih. To će dovesti do pojave novih zlonamjernika.

Ako ima poticaja za rad, ima i novca – uvjeti su ovoga mjeseca. Ribe će moći postići uspjeh ili napraviti izbor u korist stabilnosti. Venera će vam oduzeti dio snage i energije pa je preporučljivo ne ići na duga putovanja. Merkur će vam pomoći u važnim kupovinama.

Astrolozi savjetuju da sve planirate unaprijed i da se ne bojite problema. Financijski tokovi su vrlo aktivni, tako da je sada apsolutno nemoguće ostati neaktivan.

 

 

 

 

ATMA/dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

atma

 730 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »