FAJZER IMA PROBLEM! Do sad sakriveni Fajzer dokumenti potvrđuju da je GRAFEN OKSID u kovid vakcinama

FAJZER IMA PROBLEM! Do sad sakriveni Fajzer dokumenti potvrđuju da je GRAFEN OKSID u kovid vakcinama

Više od dve godine se spekuliše da su „vakcine“ protiv Covid-19 sadržale grafen oksid, toksičnu supstancu koja može da izazove čudne krvne ugruške i uništi crvena krvna zrnca.

Dok je nekoliko nezavisnih studija koje su sproveli lekari i naučnici potvrdilo da je grafen oksid prisutan u ovim injekcijama, regulatori lekova i proverači činjenica, uz podršku mejnstrim medija, više puta su demantovali takve tvrdnje.

 

Međutim, američka administracija za hranu i lekove (FDA) je sada potvrdila da se grafen oksid nalazi u mRNA Covid vakcinama nakon što je bila primorana da objavi poverljive Pfizer dokumente po nalogu Federalnog suda SAD.

The Expose izveštava: FDA je prvobitno pokušala da odloži objavljivanje Pfizer-ovih podataka o bezbednosti vakcine protiv Covid-19 za 75 godina, uprkos tome što je odobrila injekciju nakon samo 108 dana od bezbednosnog pregleda 11. decembra 2020.

Međutim, grupa naučnika i medicinskih istraživača tužila je FDA u skladu sa FOIA-om kako bi iznudila objavljivanje stotina hiljada dokumenata u vezi sa licenciranjem vakcine Pfizer-BioNTech Covid-19.

Početkom januara 2022. savezni sudija Mark Pitman naredio je FDA da objavi 55.000 stranica mesečno, a od tada je PHMPT objavljivao sve dokumente na svojoj veb stranici sukcesivno.

 

Jedan od najnovijih dokumenata koje je objavila FDA sačuvan kao 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf, potvrđuje upotrebu grafen oksida u procesu proizvodnje vakcine Pfizer Covid-19.

Dokument je opis studije koju je sproveo Pfizer između 7. aprila 2020. i 19. avgusta 2020., sa ciljem da se „izrazi i karakteriše antigen vakcine kodiran BNT162b2“.

Zaključak studije je sledeći-

 

 

Laički rečeno, studija je sprovedena da bi se utvrdilo kako vakcina funkcioniše. Studija je otkrila da je vakcina koristila mRNK da uputi vaše ćelije da proizvode protein (nazvan P2 S), koji je Spajk protein navodnog virusa Covd-19.

Milioni šiljastih proteina se zatim vezuju za receptor koji se zove ACE2 na površini vaših ćelija, izazivajući odgovor imunog sistema.

Ali ono što je najzanimljivije u vezi sa studijom je da na strani 7 potvrđuje da je za proizvodnju vakcine Pfizer Covid-19 potreban redukovani grafen oksid jer je potreban kao osnova za lipidne nanočestice.

 

 

Pfizer navodi na stranici 7 studije u odeljku 3.4 sledeće –

Ovo je najneobičnije jer su regulatori za lekove uz pomoć mejnstrim medija mesecima poricali da je grafen oksid sastojak vakcine protiv Covid-19. Oni su to mogli da kažu jer su oni koji su dokazali i spekulisali da je grafen oksid u injekciji Pfizer Covid19, postavljali pogrešno pitanje.

Ono što je svako trebalo da pita je, ’da li se grafen oksid koristi u procesu proizvodnje vakcine Pfizer protiv Covid-a?’

Jer kao što pokazuje ovaj dokument, koji je FDA pokušala da zadrži u tajnosti 75 godina, grafen oksid se zaista koristi u procesu proizvodnje vakcine jer je od vitalnog značaja da pomogne da lipidne nanočestice vakcine postanu stabilne.

Stoga, količine u tragovima ili velike količine, u zavisnosti od serije, redukovanog grafen oksida neizbežno ulaze u injekcije Pfizer Covid-19.

 

 

 

 

Nulta Tačka/Expose

 1,405 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »