764.900 doza Moderninih vakcina je povučeno iz Europe zbog prisustva ”stranih tijela”

764.900 doza Moderninih vakcina je povučeno iz Europe zbog prisustva ”stranih tijela”

Otkriće “stranog tijela” u bočicama Moderninih “cjepiva” protiv koronavirusa (COVID-19) dovelo je do širokog povlačenja bočica diljem Europe.

Prema izvješćima, zahvaćene parcele distribuirane su u Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Španjolskoj i Švedskoj još u siječnju, ali Moderna kaže da strano tijelo ne predstavlja sigurnosne probleme.

Unatoč tome, tvrtka je 8. travnja objavila da povlači 764.900 doza injekcija Faucijeve gripe, koje sadrže eksperimentalnu tehnologiju mRNK (”messenger” RNA) koje je proizveo ugovorni proizvođač Rovi.

U samo jednoj bočici, inzistira Moderna, pronađeno je strano tijelo. Međutim, iz “velikog opreza”, tvrtka povlači sve ove druge moguće zahvaćene bočice. Moderna nije otkrila koje je strano tijelo pronađeno u bočici.

Sjećate li se kada su japanske vlasti otkrile “crne tvari” u bočicama Moderninih cjepiva?

Postoji mogućnost da je strano tijelo otkriveno u europskoj bočici iste “crne tvari” koje su prošlog ljeta pronađene u japanskim bočicama Moderne.

Modernin ugovorni partner u tom fijasku bio je Takeda, a mnogi su sumnjali da su crne tvari pronađene u tim bočicama možda otrovni grafen oksid. Moderna je nakon “istrage” tvrdila da su misteriozne crne tvari samo nehrđajući čelik i ništa strašno.

Dvije su tvrtke u to vrijeme okrivile “proizvodni problem” u proizvodnom pogonu u Španjolskoj za kontaminaciju nehrđajućeg čelika, no to je sve što je o tome javno otkriveno, ostavljajući sve u mraku kako se to moglo dogoditi.

U ovom najnovijem slučaju s europskim bočicama Moderne, tvrtka je ponovno tajna i pretvara se kao da to nije velika stvar. Tvrdi da je strano tijelo bezopasno, iako neće reći što je, te da su ostale injekcije oslobođene.

Moderna je do sada distribuirala više od 900 milijuna doza svog mRNK cjepiva diljem svijeta, generirajući goleme profite uz povećanje cijene dionica. Izgubiti ovu zlatnu kravu tvornicu stajati bi Modernu milijarde, pa je naravno da tvrtka umanjuje važnost kontaminacije.U međuvremenu, Sjedinjene Države još nisu ništa rekle o pitanju kontaminacije, gotovo kao da ne postoji. Japan je brzo identificirao problem i pronašao rješenje za svoje ljude, kao i Skandinavija i druga područja svijeta kada su se tamo pojavili problemi.

No, SAD nastavlja s naporima kao da nema razloga za brigu, osim što će zadržati profit velikih farmaceutskih kompanija, naravno. Javno zdravstvo je posljednja briga, ako je uopće briga, za američke birokrate i političare.

“Očito je što je u cjepivima Moderna i Pfizer: oni su 95 posto grafen oksida”, napisao je komentator na Natural News o tom pitanju. “To su dokazala dva nezavisna tima znanstvenika, jedan u Španjolskoj, a drugi u Argentini.”

“Nepoznata švicarska tvrtka proizvodi sve što se nalazi u cjepivu Moderna”, predložio je drugi. “Tajanstvenu izmišljotinu stavlja u bočice tvrtka Laboratorios Farmaceuticos Rovi SA iz Madrida, Španjolske.”

“Nitko ne zna što je u cjepivima, a ipak su ubodi obavezni, a proizvođači cjepiva ne nose nikakvu odgovornost za smrt i ozljede uzrokovane njihovim cjepivima. Što bi moglo poći po zlu?”

Netko je drugi istaknuo, kao što je to učinio i ovaj pisac gore, da globalisti koji su zaduženi za SAD obično nerado povlače potencijalno opasne lijekove i cjepiva s tržišta jer bi to smanjilo profitne marže farmaceutskih tvrtki.

 

 

 

 

logicno.com

 1,628 total views,  6 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »