7 navika koje imaju srećne žene, a o kojima ne pričaju

7 navika koje imaju srećne žene, a o kojima ne pričaju

 

 

Kada živite i dišete sreću osjećate se povezanijima sa životom. Prizemljenije i svrsishodnije. Donosimo sedam navika srećnih žena koje i vi možete početi praktikovati kako biste imali ispunjeniji, bolji i ljepši život.

One stavljaju sebe na prvo mjesto

Njima je poznato da samoljublje nije sebično. One svoje potrebe stavljaju na prvo mjesto, jer su svjesne da kada su one srećne i zadovoljne onda je i lakše posvetiti se drugima.

Kada vodite računa o sebi tada pomažete i drugima. Ako žrtvujete svoje potrebe kako biste pomogli drugima onda samo djelomično učestvujete u tom procesu.

 

 

One prihvataju prolaznost

Žene koje osjećaju smiraj u svom životu znaju da sve ima svoje vrijeme i mjesto. Veze, poslovi i iskustva dio su većeg plana.

Srećne žene prepoznaju da je život balansiranje između zadržavanja i puštanja. One se osjećaju sasvim dobro kada se oslobađaju stvari koje im više ne koriste.

Nije ih sram da prate svoje snove

Neki ih mogu zvati sebičnima, ludima pa čak i apsurdnima, ali srećne žene ostvaruju svoje snove i fokusiraju se na svoje ciljeve sa neustrašivom snagom.

One često brzo manifestuju ono što žele i to zato što vjeruju u svoje snove. Svjesne su da je život kratak i zbog toga se toliko trude da ostvare ono što su naumile.

 

 

One ne brinu o novcu

Srećne žene su izuzetno velikodušne. One znaju da što više daju to će više i dobiti. Ali one ne daju očekujući nešto zauzvrat. Ova energija stvara bogat način razmišljanja koji im donosi veće bogatstvo.

Srećne žene imaju zdrav odnos prema novcu i one su naučile da on je taj odnos povezan sa njihovim samopoštovanjem. Jasno im je da što se više cijene i vrednuju to i više novca “privlače”.

 

 

Njima nije bitno da li vam se sviđaju

Njima apsolutno nije bitno šta drugi misle ili pričaju o njima. Jedina stvar koja im je bitna je da se sviđaju samima sebi.

Ova samouvjerena, “zarazna” energija često privlači mnogo ljudi. Srećne žene obično imaju dobre prijatelje.

Znaju da je odbacivanje zaštita

 

 

 

Srećne žene ne shvataju odbacivanje lično. One znaju da će im život uvijek dati ono što im je potrebno. Dakle, momak s kojim su izašle, a nikad se poslije nije javio, potencijalni posao koji nisu dobile ili odbijenica od banke po osnovu kredita univerzalni su znaci da to i treba da bude tako.

One vjeruju da je nešto bolje na putu ka njima.

One vide sve kao ravnopravne

 

 

Srećne žene ne vide razliku između bilo koga i bilo kakve situacije. One ne osuđuju i ne ističu nedosttke koje drugi možda imaju. One neće pokušavati da dokažu da niste u pravu. One prihvataju životne različitosti.

 

 

 

 

 

Autor: minimagazin.info

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »