4 znaka Zodijaka doživjet će drastične promjene u karijeri i financijama jer na njih će najviše uticati pomračenje Mjeseca 28.10

4 znaka Zodijaka doživjet će drastične promjene u karijeri i financijama jer na njih će najviše uticati pomračenje Mjeseca 28.10

Koridor pomrčine nastavlja dobivati ​​na zamahu – promjene u životu svake osobe će kulminirati s pomrčinom Mjeseca u Biku, koja će se dogoditi 28. listopada/oktobra. No, četiri znaka Zodijaka će posebno osjetiti utjecaj pomrčine, doživjet će dramatične sudbinske promjene!

U vrijeme pomrčine Venera će biti u znaku Djevice, što znači emocionalno suhu i racionalnu odluku vezanu uz osobnu udobnost i svakodnevne potrebe. Osim toga, znak Djevice je odgovoran za posao pa u mnogim radnim timovima žena ili čak grupa žena može odlučiti dati otkaz ili započeti novi projekt.

U vrijeme pomrčine, Mjesec će biti uz Uran, što znači da bi se mogla dogoditi važna odluka u vezi s nekretninama. Na primjer, iznenadna selidba, podjela imovine ili možda iznenadna kupnja stana ili zemljišta.

Što se tiče karijere, u vrijeme pomrčine Pluton će biti u znaku Jarca koji je odgovoran za rangove i pozicije. Predstavnici zemljanih znakova (Djevica, Bik i sam Jarac) imaju sve šanse dobiti iznenadno snažno unapređenje, stoga slobodno planirajte razgovor s autoritetima ili partnerima 28. listopada/oktobra – rezultati će biti opipljivi.

1. Djevica

U trenutku pomrčine Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspjeha nego do sada.

Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti povezana s poboljšanjem vašeg financijskog života zbog povećanja plaće, kao i zbog pravnog spora koji dobijete.

Pomrčina će se također dotaknuti pitanja vašeg učenja i pogleda na svijet.

Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, stoga slobodno povećajte troškove svojih usluga.

Ako planirate komunicirati i raditi s međunarodnom tvrtkom, onda će vam to donijeti veliki uspjeh.

2. Ovan

Pomrčina će se dogoditi u vašem financijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku svotu novca ili uplatu od porezne uprave (ili osiguranja), ili ćete moći otplatiti kredit, hipoteku i riješiti važne dugove.

Također će se riješiti važno pitanje u sporu s partnerom u vezi s vašim financijama, najvjerojatnije će vam biti vraćen dio duga.

Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprijediti vas u timu do vodeće pozicije.

Međutim, moći ćete u potpunosti početi osvajati ovu titulu u proljeće 2024. godine.

3. Lav

Pomrčina se događa na najvišoj točki vaše natalne karte pa može iznenada donijeti novi status, titulu ili poziciju.

Ako ste u studenom/novembru 2021. počeli razvijati neki projekt, sada ćete dobiti važne i očite rezultate, koji će se u konačnici odraziti na vaše financije.

Osim toga, možete dobiti neku vrstu titule zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe s kojom ste u ljubavnoj vezi.

Općenito, zahvaljujući ovoj pomrčini, vaš osobni život bi se mogao poboljšati, jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i donijet će vam uspješnog partnera.

STIŽE NOVAC! U sredu ovako PRIVUCITE PARE u vaš život - način da ih imate  VIŠE čak i ako ne umete da štedite

4. Vaga

Pomrčina se događa u vašem sektoru velikih financijskih ulaganja i novca vašeg partnera pa ćete raditi bilance ulaganja, kredita, mogućeg podizanja hipoteke ili dobivanja nasljedstva.

Situacija se također može odnositi na vašu braću i sestre – oni će imati tešku situaciju, a vi ćete im morati financijski pomoći.

Što se tiče vaše karijere, Mjesec, kao vladar sektora profesije, bit će u kući transformacije pa se možete odlučiti na promjenu paradigme karijere.

Na primjer, osobna kriza natjerat će vas da preispitate svrhu svog života.

Vjerojatno ćete do pomrčine uspješno surađivati ​​s psihologom i donijeti važnu odluku.

Julija Lifanova

 

 

atma.hr

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić

 642 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »