3 Horoskopska znaka koja će se suočavati s najviše izazova u 2020. godini

3 Horoskopska znaka koja će se suočavati s najviše izazova u 2020. godini

Sudeći prema horoskopu postoje tri znaka koja će se suočavati s najviše izazova u 2020., a od ta tri – jedan znak se posebno izdvaja!

Planete u tranzitu formiraju kozmički aspekt emitirajući energiju jedni na druge pa i na samu Zemlju. U astrologiji kada je riječ o sreći obično se gleda aspekt planete Jupiter.

Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebali bi slaviti.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 03. prosinca/decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dvije i pol godine što će Jarce učiniti najsretnijim znakom Zodijaka. S druge strane planeta Saturn se smatra nosiocem teških aspekata.

Pogledajte listu znakova s najvećim potencijalom za teže situacije i izazove u 2020. godini – jedan znak se posebno izdvaja i nalazi se prvi na listi:

 

 

 

1. OVAN

Kada je Jupiter u Jarcu, ovaj planet formira kvadraturu u Ovnu što je jedan od težih aspekata kada je riječ o sreći. Imat ćete osjećaj kao da su vam sve zamisli blokirane i da ne možete pronaći izlaz. Svaki mali korak koji ćete pokušati napraviti, izgledat će nekako nestabilno.

Savjet astrologa je da tijekom 2020. godine usporite i da ne činite velike promjene. Tijekom narednog perioda čekaju vas brojni izazovi pa izbjegavajte veća financijska ulaganja. Savjetuje vam se oprez tijekom putovanja jer su tijekom naredne godine moguće manje nezgode.

 

 

2. RAK

Rakovi, morat ćete se pripremiti za situacije s kojima ćete se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju teže. Neki ljudi će vas pokušati sputati u mnogim radnjama.

Najvažnije je da tijekom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Vjerujte u svoju unutrašnju snagu. Nemojte investirati novac u rizične poslove i ne posuđujte novac. Nemojte olako vjerovati nikome.

 

 

 

 

3. VAGA

Bit će vrlo komplicirano kada je riječ o povjerenju u druge. Jupiter i Saturn formiraju težak aspekt u Ovnu koji obično donosi lošiju sreću pa bi trebali izbjegavati sve u čemu sreća igra najvažniju ulogu, a pod time mislimo i na financijska ulaganja i hod kroz nepoznati put.

I u ljubavi neće biti “mirna plovidba”, naročito u drugom dijelu godine. Dobro otvorite oči za sve koji vam ulaze u život. Nemojte padati na lažna obećanja i zavjete na vječnu ljubav.

 

 

 

 

telegraf.rs/novosti.rs

 4,240 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »