2021.TEROR: ZBOG NEPOKAZIVANJA KOV PROPUSNICE POLICIJA U KANADI JE UHAPSILA JEDNU MAJKU ISPRED DJECE (VIDEO)

2021.TEROR: ZBOG NEPOKAZIVANJA KOV PROPUSNICE POLICIJA U KANADI JE UHAPSILA JEDNU MAJKU ISPRED DJECE (VIDEO)

Snimci koji dolaze iz Kanade pokazuju kako policija hapsi majku pred decom zbog nepokazivanja njenog COVID-pasoša.

Na viralnom video snimku objavljenom na Facebook-u u četvrtak, vidi se kako je mama sa decom u poseti lokalnom društvenom centru u Ripleju, Ontario, privedena od strane dva policajca, dok dvoje uplakane dece užasnuto gledaju, a treće dete joj grli nogu.

 

Policajac obaveštava majku i muškarca koji snima da upravnik objekta želi da odu i kaže im da su izvršili nedozvoljeni ulazak.

Čovek koji snima tvrdi da niko ne poseduje vlasništvo ovog mesta jer je to javna ustanova koju finansiraju poreski obveznici.

Policija odjednom stavlja lisice ovoj majci, i  sprovode je do policijskog vozila.

 

U međuvremenu, osoba koja snima tvrdi da mu nikada nisu tražili papire.

“Službenici OPP-a (provincijske policije Ontarija) u Riplej Areni uhapsili su Saru jer nije imala covid-propusnicu. Naše ulice su sigurnije! Dobro je, od mene nisu tražili ništa ”, stoji u natpisu na Facebook-u.

“Uhapšeni smo zbog učešća u klizanju”, kaže čovek koji je snimao nakon što se vratio u zatvoreni prostor gde deca plaču za majkom.

Rebel News je preneo da je majka izvedena sa mesta, izrečena joj je novčana kazna i vraćena u društveni centar.

 

U kasnijem komentaru, odgovarajući na pitanje o tome kako je Sara, Dawson(čovek koji je snimao događaj) je rekao: “Odred OPP-a odvezao je Saru u lisicama do Javne škole Riplej, izdao joj kaznu od 65 dolara u kojoj se navodi da je prekršila zabranu, odvezao je natrag do Arene Riplej i rekao joj da joj je zabranjen pristup areni. ”

 snimak

Nulta Tačka/InfoWars

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »