“Najbolja vakcina je ako se sami zarazite”- Ovako je Fauči govorio prije 20 godina (video)

“Najbolja vakcina je ako se sami zarazite”- Ovako je Fauči govorio prije 20 godina (video)

Tokom pandemije, veliki broj doktora, istraživača i medija koji nisu mejnstrim, konstantno su pričali o prirodnom imunitetu kao alternativi vakcinaciji za zaštitu od Covid-a 19, sa očiglednim zaključkom da su kovid pasoši bespotrebni jer velika postotak populacije ima već prirodni imunitet.

Evo kako je Fauči govorio pre 20 godina: Najbolja vakcina je ako se sami zarazite (VIDEO)

I kako je vreme odmicalo, ‘nauka’ je potvrdila ovu teoriju – čak je i Bill Gates nedavno priznao da je „sam virus, posebno varijanta nazvana Omicron, vrsta vakcine.“

Kako beleži Epoch Times , 1. marta je naučni časopis Clinical Infectious Diseases objavio recenzirani članak pod naslovom “Rizik od ponovne infekcije nakon serokonverzije na SARS-CoV-2: Kohortna studija koja se podudara s rezultatom sklonosti na populaciji.” Ova švajcarska studija „uočila je 94% smanjenje rizika od zaraze među seropozitivnim učesnicima SARS-CoV-2, u poređenju sa seronegativnim kontrolama, >8 meseci nakon serološke procene.

Ovaj nivo zaštite (prirodni imunitet) od infekcije SARS-CoV-2 (94 posto) je uporediv sa onim kod Pfizer vakcine, ali traje duže (osam meseci i više).

Ipak, zvanični odgovor američke vlade kao i vlada širom sveta– predvođen dr. Entonijem Faučijem i koji je odjeknuo širom sveta – isključio je gotovo svako pominjanje prirodnog imuniteta kao relevantnog protiv Covid-a 19.

I tako, dok se Fauči pretvara kao da nikada nije čuo za prirodni imunitet u poslednje dve godine, evo uspomene na ‘dobrog doktora’ koji objašnjava da je „Najmoćnija vakcinacija da se sami zarazite.“

Ako ubrzamo malo vreme unapred, godinama nakon ove izjave Faučija, senator Ron Johnson (R-WI) kaže da kada je direktno pitao Faučija o prirodnom imunitetu, najbolji stručnjak za zarazne bolesti u zemlji nije skoro nikakav odgovor.

Skoro 20 meseci nakon pandemije, šokantno je da glavni medicinski savetnik predsednika nema čvrsto razumevanje o delotvornosti prirodnog imuniteta, ali još uvek promoviše vakcine i ukidanje sloboda. Ova administracija očigledno ne želi da javnost postavlja pitanje da li je prirodni imunitet efikasniji od vakcina . Kao što je predsednik Bajden otkrio, obavezne vakcine ‘ne odnose se na slobodu ili lični izbor’. Odluka ove administracije da zanemari delotvornost prirodnog imuniteta i zahteva vakcinaciju zanemaruje trenutne podatke i predstavlja napad na građanske slobode svih Amerikanaca.” -Sen. Ron Johnson

NultaTačka

 2,031 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »