STRAŠNO! Transplantacija bubrega je odbijena MAJCI SEDMERO DJECE jer je odbila vakcinu za kOVID

STRAŠNO! Transplantacija bubrega je odbijena MAJCI SEDMERO DJECE jer je odbila vakcinu za kOVID

Na dijalizi i potencijalno suočena sa smrću, 41-godišnja majka sedmoro male dece koja školuje decu kod kuće odbijena je kao kandidat za spasonosnu transplantaciju bubrega od strane Emory Healthcare Inc. iz Atlante.

Razlog? Žena, koja je već imala COVID-19, odbila je da primi vakcinu protiv COVID-19 iz verskih i medicinskih razloga.

Radi zaštite njene privatnosti, pacijent će se u ovom članku nazivati Jane Doe.

 

Emori Healthcare nije odgovorila na zahtev za komentar.

Povezan sa Univerzitetom Emori, Emori Healthcare je jedan od vodećih centara za transplantaciju organa na jugu.

Prema Liberty Counsel (LC), nacionalnoj neprofitnoj pravnoj organizaciji koja pomaže ženi, njen nefrolog ju je uputio na Emori nakon što je iznenada obolela od bolesti bubrega u završnoj fazi.

Ozbiljnost njenog stanja zahteva da se podvrgne dijalizi tri puta nedeljno da bi ostala u životu.

Nakon procene jedne od medicinskih sestara centra za transplantaciju, Doe je u početku utvrđeno da je prihvatljiv kandidat za novi bubreg, iako je Doe izjavila da nije vakcinisana protiv COVID-19.

 

Odluka o životu ili smrti

Njene nade su ubrzo propale kada ju je, nakon još jedne konsultacije sa osobljem Emorija, socijalni radnik obavestio da ne može da pređe na „aktivnu listu čekanja“ programa transplantacije dok ne uzme injekciju.

Emori Healthcare je jedan od 35 odsto nacionalnih centara za transplantaciju koji i dalje zahtevaju da njihovi pacijenti budu vakcinisani protiv COVID-19, prema analizi Liberty Counsel-a.

Ovo je uprkos činjenici da je 11. aprila predsednik Džo Bajden proglasio vanredno stanje izazvano pandemijom COVID-19 zvanično završenim.

LC je 17. aprila poslao pismo Emory Healthcare-u tražeći da se Doe najkasnije do 30. aprila odobri versko i medicinsko izuzeće od njenog naloga za vakcinaciju protiv COVID-19 i zatražila su da se ponovo aktivira i stavi na aktivnu listu čekanja za transplantaciju bubrega.

 

 Majci 7 dece odbijena je transplantacija bubrega jer je odbila vakcinu protiv COVID-a u Džordžiji

 

Religijska uverenja

U pismu na devet stranica navodi se da je svaka dostupna vakcina protiv COVID-19 povezana sa pobačenim „fetalnim ćelijskim linijama“.

Kao dokaz navodi dokaze odeljenja za javno zdravlje Severne Dakote i Luizijane.

Doe, pobožna rimokatolkinja, protivi se gutanju ili ubrizgavanju takvih vakcina na osnovu njenih verskih uverenja.

Liberty Counsel je takođe obavestio Emory Healthcare da postoje jaki medicinski razlozi za njeno odbijanje da dobije vakcinu.

 

 

 

Prirodni imunitet

U pismu sa zahtevom se navodi da se Doe već oporavila od borbe sa COVID-om i da su njeni nivoi antitela zapravo jači od onih pronađenih kod mnogih ljudi koji su bili potpuno vakcinisani 90 dana.

Nulta Tačka/ZeroHedge

 604 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »